Rum i fil

Östra Vattugränd 7

Snabbfakta

AdressÖstra Vattugränd 7, 441 30 Alingsås

KommunAlingsås

ObjektstypKontor

AvtalstypUthyrning

HyraKontakta lokalförmedlaren

Yta75 – 75 Kvm

Våning2

UteplatsInnergård

HissNej

Handikapps-WCNej

Charmig nyrenoverad lokal från 1800-talet

På Östra Vattugränd 7 i Alingsås finner ni denna kontorslokal som är smakfullt renoverad. Lokalen är belägen på plan två om 75 kvadratmeter. I lokalen har den ursprungliga arkitekturen bevarats med bland annat kakelugnar och gjutjärnsspisar. Lokalen har ett fint ljusinsläpp från söder och norr och går i naturtoner av grönt, grått, brunt och vitt. Detta är den optimala lokalen för er som söker ett kontor som känns som hemma.

Planlösning

Området

Omgivning

I Alingsås har ni närhet till allt. Lokalen är belägen på en tyst gata, ett stenkast från Alingsås station och torget. Det finns gott om grönområden i närheten med trevliga parker och tack vare Lillaån som löper igenom Alingsås har ni närhet till vatten. För alla fikaälskare finns det omkring 25 caféer i Alingsås, varför orten också kallas för “Caféstaden”.  

 

Kommunikationer

Från Alingsås station når du lokalen till fots på enbart 5 minuter och det är lätt att ta sig till området även med bil då avfarten från E20 är nära. I centrum går det dessutom bussar för dig som åker inom Alingsås. 

Service

Alingsås erbjuder ett rikt utbud av flertalet restauranger, butiker och service. Här finns allt ni behöver. 

Parkeringsmöjligheterna är goda. Precis utanför gatan finns 24 timmars parkering och på torget finns det gott om parkeringsplatser för besökare.  

Övrigt

Som hyresgäster på Östra Vattugränd har ni trevliga och populära grannar. I hörnet av fastigheten hittar ni frisörsalongen JM Studio, i entréplan sitter Snack Kommunikation och i andra delen av fastigheten huserar en keramikstudio som erbjuder utbildningar och events. 

Intill fastigheten där lokalen är belägen har fastighetsägaren även byggrätt på en gammal lada och planerna för den är under utveckling. Sedan 2001 är byggnaden ett byggnadsminne.  

Karta

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.