Fasad

Arsenalsgatan 6

Snabbfakta

AdressArsenalsgatan 6, 41120 Göteborg

KommunGöteborg

ObjektstypKontor, Butik

AvtalstypUthyrning

HyraKontakta lokalförmedlaren

Yta68 Kvm

UteplatsNej

HissNej

Handikapps-WCNej

Butiks- eller kontorslokal med Göteborg som utsikt

Välkommen till Arsenalsgatan 6 och denna fastighet med anrik arkitektur från 1910. Här erbjuds en unik lokal på toppen av Kungshöjd med gångavstånd till innerstadens bästa restauranger och caféer. I Kungshöjd har du närhet till allt, vare sig det handlar om serviceutbud, restauranger eller kommunikation. Med entré i söderläge skapas ett otroligt ljusinsläpp som bjuder in till en välkomnande entré.

Området

Service

På Arsenalsgatan har du närhet till service-utbud i alla riktningar. Ett stenkast från Arsenalsgatan ned mot Rosenlund finns ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, allt från restauranger och caféer till biljard och boule. Rör du dig istället mot centrum och Domkyrkan finner du mängder av restauranger och butiker. 

 

Kommunikation

På bekvämt gångavstånd har du knutpunkten Stenpiren med goda kommunikationer via båt, buss och spårvagn. En trappa ned tar dig till Grönsakstorget för vidare spårvagnstrafik. Parkeringsmöjlighet finns i området.

Omgivning

Förutom en fantastisk utsikt som sträcker sig från centrum i öst till Järntorget är området också lugnt och stillsamt. Bebyggelsen av Kungshöjd består mestadels av bostadskvarter med några butikslokaler i bottenplan. 

Övrigt

Visste du att vid Kungshöjds nordvästra del ligger Göteborgs bäst bevarade del av den förra stadsmuren? Delar av stadsmuren finns fortfarande kvar än idag.

Karta

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.